Bayramlaşma ve Kahvaltı 2023

Çakıroğlu Eğitim ve Kültür Vakfı Of'da kahvaltı ve Kurban Bayramı sebebiyle bayramlaşma etkinliği düzenledi. Sabahın erken saatlerinde başlayan etkinlik yoğun katılımla gerçekleşti. Bölge insanı ile bayram münasebeti ile Of'da bulunan Çakıroğlu aile mensuplarının yoğun katılım gösterdiği bayramlaşma ve kahvaltı etkinliğinde birlik beraberlik mesajı verildi. Bölgenin kültürel, sosyal yaşantısı ile ekonomik hareketliliğine önemli katkı sunan; Çakıroğlu Yayla Etkinliği, Çakıroğlu Birlik ve Beraberlik İftar Programı, Şehit Necmi Çakır Anadolu Lisesinde kütüphane, Trabzon ve Of da yaşayan depremzedelere yardım gibi önemli etkinlikler yapan Çakıroğlu Eğitim ve Kültür Vakfı yönetimi hizmetlerine devam edeceğini beyan etti.