Denetim Kurulu

Suat ÇAKIROĞLU
Denetim Kurulu Üyesi

1994 yılında Muğla'da doğdu. Lise yıllarından itibaren birçok sivil toplum kuruluşunda yönetici pozisyonunda aktif rol aldı.  Lisans eğitimini Süleyman Demirel Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde tamamladı. Lisans eğitiminden sonra İstanbul'da çalışma hayatına başlayan Suat ÇAKIROĞLU; 2018 yılında kendi hukuk bürosunu kurdu. Halihazırda Kadıköy'de bulunan Kalkedon Avukatlık Ortaklığı'nın kurucu ortaklığını yürütmektedir. Ayrıca müzik ve edebiyat alanlarında çalışmalarını yürütmekte olup çeşitli konser, dinleti ve sosyal projelerde aktif olarak rol almaya devam etmektedir. TBB Ali Günday Şiir Ödülleri'nde üçüncülük ödülü kazanan Suat ÇAKIROĞLU; halihazırda Balta Dergi başta olmak üzere çeşitli gazetelerde ve edebiyat dergilerinde yayın hayatına devam etmektedir. 2021 yılında evlenen Suat ÇAKIROĞLU; Vakfımızın 2022 yılında yapılan Genel Kurulu'nda Denetim Kurulu Üyeliğine seçildi.

Ersoy ÇAKIROĞLU
Denetim Kurulu Üyesi

1984 yılında Trabzon'un Of ilçesinde doğdu. İlk orta ve Lise tahsilini Trabzon'da tamamladı. 2002 2006 tarihleri arasında, Karadeniz Teknik Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Fakültesinde lisans eğitimini tamamladı. 2019 – 2021 tarihleri arasında Okan Üniversitesinde Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde Muhasebe ve Denetim konusunda yüksek lisans sahibidir.

2014 yalından beri kurduğu mali müşavirlik ofisinde vergi denetimi, denetim hizmetleri, bütçe ve raporlama hizmetleri, mali danışmanlık, muhasebe ve müşavirlik hizmetleri teşvik danışmanlık hizmetleri gibi alanlarda çalışmalarına devam etmektedir.

Çakıroğlu Eğitim ve Kültür Derneği üyeliği, Çakıroğlu Eğitim ve Kültür Vakfı Mütevelli üyeliği başta olmak üzere birçok sivil toplum kuruluşunda görev almaktadır.

Kerim ÇAKIROĞLU
Denetim Kurulu Üyesi

12.09.1974 tarihinde Trabzon'un Of ilçesinde doğu. Eğitimini Kocaeli Gölcük İlçesinde tamamladı. 1991 yılında Aile şirketleri Çakıroğlu İnşaat'ta yönetici olarak meslek hayatına başladı. Halen Çakıroğlu İnşaat A.Ş. firmasının yönetim kurulu başkanı olarak görevini sürdürmektedir. Çakıroğlu Eğitim ve Kültür Derneği kurucu üyesi, Çakıroğlu Eğitim ve Kültür Vakfı mütevelli heyeti ve 2022 yönetim kurulu üyesidir. Kocaeli Gölcük'te ikamet etmektedir. Evli ve üç çocuk babasıdır.